Skip to main content
Căutați

MIC, DAR INTELIGENT

Explorează ofertele noastre speciale pentru utilajele compacte Volvo

Ofertă specialăBeneficiiSelectarea utilajuluiContact

Utilajele compacte Volvo se remarcă prin fiabilitatea construcției și designul cu jgheaburi. Poți profita de stocul de utilaje disponibile imediat și nu trebuie să-ți mai faci griji cu privire la întreținere și reparații. Prin intermediul ofertei speciale „MIC, DAR INTELIGENT“, te poți bucura de serviciile Ascendum datorită unui contract de service inclus, din categoria BLUE, pentru primele 1000 de ore de funcționare.

Oferta noastră specială „MIC, DAR INTELIGENT“ este valabilă doar până la data de 31.12.2023 sau până la epuizarea stocului.

Mic, dar inteligent

Mini-excavatorul Volvo EC18 se remarcă prin manevrarea sa inteligentă. Excavatorul de 1,8 tone este ușor de transportat și are costuri de exploatare reduse. În ciuda dimensiunilor sale mici, EC18 dispune de o puternică capacitate de ridicare. Volvo ECR25DFL este unul dintre cele mai bune excavatoare compacte în ceea ce privește performanța în spații înguste. În special datorită părții din spate scurte, acesta funcționează în mod stabil și este în continuare foarte mobil. Volvo L30G este un încărcător versatil pentru diferite aplicații în construcții, precum și pentru ridicarea furcilor, curățarea zăpezii și pentru toate tipurile de transporturi mici în unitățile tale. Cele mai bune opțiuni pentru a-ți prelua direct noul utilaj compact din incinta noastră.

Apelează cu încredere la Ascendum Service

În plus față de utilajul compact de înaltă calitate Volvo, te poți baza pe Ascendum Service. Îți oferim gratuit un contract de service din categoria „BLUE“ pentru primele 1000 de ore de funcționare a noului tău utilaj compact. Doar până la 31.12.2023 poți profita de această ofertă deductibilă. Apelează cu încredere la Ascendum și nu trebuie să-ți mai faci griji cu privire la timpul de funcționare. Noi ne ocupăm de întreținere, tu lucrezi, tu profiți!

Disponibil în stocul Ascendum

Pe locuri, fiți gata, construiți! Am selecționat utilaje compacte disponibile imediat. Începe acum următorul proiect. În cadrul rețelei Ascendum din Europa Centrală, dispunem de o gamă variată de utilaje compacte. În cadrul rețelei Ascendum din Europa Centrală, dispunem de o gamă variată de utilaje compacte pentru tine.

Finanțare inteligentă cu 2,99%

Împreună cu partenerul nostru în domeniul financiar, BT Leasing, am negociat condiții ideale pentru tine, cu o rată a dobânzii de 2,99%. Această ofertă este valabilă doar până la 31.12.2023. Alegeți și obțineți finanțare pentru noul tău Volvo acum.

Contract de service „BLUE“

În cadrul acestei campanii îți oferim condiții speciale care includ un contract de service „BLUE“ pentru primele 1000 de ore de funcționare a noului tău utilaj compact. Incluzând: Produsele necesare pentru întreținere, cum ar fi filtrele, garniturile de etanșare, precum și inspecția anuală, sistemul telematic al producătorului și timpul de lucru pe parcursul orelor de program, costurile suplimentare, precum și deplasarea la și de la locul de muncă.

Oferta noastră „MIC, DAR INTELIGENT“ este valabilă pentru

Volvo Baumaschine CEX EC18E

VOLVO EC18

Greutate neta: 1.810 kg
Tipul motorului: Volvo D0.9A
Putere Motor: 12 kW
Capacitatea cupei: 0.01 – 0.05 

Volvo Baumaschine CEX ECR25D

VOLVO ECR25DFL

Cabină: închisă
Greutate neta: 2.490-2.960 kg
Tipul motorului: Volvo D1.1A
Putere Motor: 15.6 kW
Capacitatea cupei: 0.03 – 0.12 

Volvo Baumaschine ECR50F

VOLVO ECR50F

Greutate neta: 5.050 kg
Tipul motorului: D2.4A
Putere Motor: 31.2 kW
Capacitatea cupei: 0.11 

Volvo Find Compact Wheel Loader L30g T4f

VOLVO L30G

Greutate neta: 2.500 kg
Tipul motorului: D3.3H
Putere Motor: 55.4 kW
Capacitatea cupei: 1 

Volvo Find Compact Wheel Loader L45h High Speed Walkaround

VOLVO L45H

Greutate neta: 8.670 kg
Tipul motorului: Volvo D4J
Putere Motor: 75 kW
Capacitatea cupei: 1,4 

Volvo Find Compact Wheel Loader L50h High Speed Walkaround

VOLVO L50H

Greutate neta: 9.500 kg
Tipul motorului: D4J
Putere Motor: 87 kW
Capacitatea cupei: 1,6 

Ești interesat? Contactează-ne!
Vânzătorii noștrii locali te vor contacta.
    Suntem interesați de următorul utilaj

    Detalii