Skip to main content
Căutați

Managementul calității și mediului

Principiile noastre călăuzitoare includ calitatea și sustenabilitatea. Ne ghidăm după aceste valori și, prin urmare, ne străduim în continuu să îmbunătățim procesele, calitatea muncii și activitățile operaționale pentru a proteja mediul.

ISO 9001

Certificările ISO transformă calitatea într-un lucru măsurabil. Aceasta înseamnă că fiecare acțiune și proces pot fi urmărite. Ascendum are specificații precise despre cine și ce anume trebuie să facă și, mai ales, până când. Prima noastră certificare ISO a fost obținută la DEKRA.

Am lucrat continuu la noi obiective în domeniul managementului calității și mediului.

ISO 9001:2015 (PDF)
Icon Ascendum Wh

Documente și descărcări

Informații cheie, pe scurt

Serviciul Ascendum 360°

Ascendum este prezentă la nivel național, este profesionistă, flexibilă și, mai ales, rapidă. De la logistica pieselor de schimb 24 de ore din 24, service la fața locului, soluții de reparații și verificări de siguranță până la analize și diagnostice.

Află mai multe

Produsele noastre

În calitate de reprezentant general al Volvo CE în România, vă oferim echipamente de calitate superioară. Pe lângă utilajele de construcții noi, puteți cumpăra de la Ascendum și echipamente rulate sau puteți închiria pe termen lung un utilaj potrivit.

Locuri de muncă vacante

Vrei să te alături echipei? Suntem mereu în căutare de tehnicieni de service bine pregătiți. Aruncă o privire pentru a vedea dacă noua ta provocare este anunțată la Ascendum sau trimite-ne CV-ul!

Muncă vacante

Prin încărcarea videoclipului, acceptați politica de confidențialitate a YouTube.
Află mai multe

Încărcați video

Contact și locații

Căutați utilajul de construcții potrivit, piesa de schimb potrivită sau persoana de contact pentru următorul service?

Aruncați o privire pe harta noastră interactivă a României, unde sunteți la doar 2 clicuri distanță de a găsi persoana de contact direct din echipa Ascendum.

Contact