Skip to main content
Căutați
favicon

Volvo Active Care

Active Care îți permite să atingi un nou nivel de optimizare a flotei. Relaxează-te! Cu Active Care, datele utilajelor tale sunt evaluate de către experții Volvo și vei primi o notificare din partea Ascendum dacă sunt necesare acțiuni de urmat.

Acționează înainte de apariția unor probleme.

Active Care este serviciul Volvo destinat procesării optime a datelor, având ca scop îmbunătățirea productivității flotei tale.

Volvo Active Care este instrumentul ideal pentru a utiliza cât mai bine datele provenite de la utilaj, fără a fi asaltat de cantități mari de informații. Datele utilajului tău sunt analizate non-stop /7 in the Volvo Uptime Centre. Dacă este necesară o acțiune, veți fi contactat activ de noi în calitate de dealer și de contact de service Volvo.

Cu Volvo Active Care, poți evita perioadele de inactivitate neplanificate sau reparațiile costisitoare. Te anunțăm în avans, astfel încât să poți planifica întreținerile și reparațiile. În plus, primești rapoarte săptămânale, întocmite într-un mod ușor de înțeles. Desigur, îți oferim și sfaturi cu privire la posibile acțiuni pentru a minimiza costurile.

Da, sunt interesat de Active Care.

Te așteptăm să discutăm!

Discută cu specialistul tău Volvo Active Care, care va fi încântat să îți ofere sfaturi.

    Sunt de acord în mod expres cu prelucrarea tuturor datelor furnizate, inclusiv a informațiilor cu caracter personal, și cu transmiterea acestora către societatea efectiv responsabilă, în scopul procesării cererii mele. Pot revoca acest consimțământ în orice moment, în scris la adresa [email protected].