Skip to main content
Căutați


Partener de încredere pentru service

ServiceContract de serviceAnaliza uleiuluiContact

SERVICE

Ascendum reprezintă profesionalism, flexibilitate si mai ales rapiditate.

Echipa Ascendum se bazează pe o rețea experimentată formată din 3 filiale cu ateliere, peste 23 de ateliere mobile și 2 depozite de piese de schimb. Oferim servicii de întreținere și reparații pentru motoarele Volvo CE, Rammer, K-Tec și Volvo Penta.

Service la fața locului

Tehnicienii noștri în domeniul construcțiilor de mașini, bine pregătiți, sunt aici pentru tine, pe întreg teritoriul României, cu peste 23 de ateliere mobile. Aceasta înseamnă că putem ajunge rapid la tine, oriunde se află utilajul tău.

Rețea de service de TOP

Pe lângă cei peste 23 de tehnicieni mobili, rețeaua noastră de service are și 3 filiale în România. Distanțele fiind mici, înseamnă că putem răspunde cât mai repede posibil și asigurăm disponibilitatea optimă a tehnicienilor.

Soluții flexibile de reparații

Reparațiile componentelor pentru motoare, cutii de viteze și punți nu reprezintă nicio problemă pentru noi. Ascendum oferă soluții de reparații individuale și, prin urmare, acest aspect te poate scuti de multe ori de înlocuirea pieselor complete.

SERVICII

Forța noastră? Service-ul!

În armonie cu valorile noastre, suntem ambițioși, de încredere și, mai ales, centrați pe client. În calitate de furnizor de servicii premium de utilaje pentru construcții, clienții noștri sunt puși pe primul loc.

Service și întreținere

Întreținerea regulată a utilajului tău reprezintă esența și scopul pentru a evita perioadele de nefuncționare. Efectuam lucrările de service în conformitate cu specificațiile producătorului.
Inspecțiile sunt în conformitate cu anexa 8 din ordonanța privind echipamentele și uneltele de lucru? Desigur! Suntem încântați să efectuăm inspecția anuală necesară în baza ordonanței privind echipamentele și uneltele de lucru.

Configurații speciale și soluții

Efectuăm configurații speciale pentru tine în atelierele noastre, cum ar fi pentru : utilaje forestiere, bigi, utilaje pentru foraj, echipamente pentru iarnă sau măturătoare stradale. De asemenea, suntem încântați să îți oferim accesorii speciale, cum ar fi cele pentru modificări ale cupelor, în funcție de dorința clientului.

Reparații

Utilajul nu este funcțional? Nu se poate face nimic? În cele mai multe cazuri, putem ajunge la tine în termen de 2 ore. Tehnicienii noștri vor găsi rădăcina problemei și vor face tot posibilul pentru ca utilajul să redevină funcțional în cel mai scurt timp posibil.

ACORDURI DE SERVICE

Întreținere, reparații, teste de siguranță la costuri fixe, rezonabile

Fii în siguranță cu un contract de service GOLD sau BLUE! Cu acestea, echipamentul tău va avea întotdeauna parte de o întreținere optimă. Acest lucru îți va permite ulterior să revinzi echipamentului la un preț mult mai bun și chiar să detectezi din timp eventualele defecțiuni.

Acordurile de servicii GOLD sau BLUE pot fi, de asemenea, personalizate. Pentru informații detaliate, te rugăm să te adresezi reprezentanților noștri de vânzări .

Echipa noastră de vânzări este încântată să te consilieze.

Acord de servicii GOLD

Include:

 • Reparații cu piese originale
 • Piese de consum precum filtre, garnituri etc.
 • Întreținerea filtrului de particule
 • Raport de analiză al utilajului MATRIS
 • Inspecție anuală în conformitate cu anexa 8 din ordonanța privind echipamentele și uneltele de lucru
 • Sistem telematic al producătorului
 • Timpul de lucru în cadrul orelor de program, costurile suplimentare, precum și deplasarea către și dinspre șantier

Acord de servicii BLUE

Include:

 • Piese de consum precum filtre, garnituri etc.
 • Inspecție anuală în conformitate cu anexa 8 din ordonanța privind echipamentele și uneltele de lucru
 • Sistem telematic al producătorului
 • Timpul de lucru în cadrul orelor de program, costurile suplimentare, precum și deplasarea către și dinspre șantier

ANALIZA ULEIULUI

Analiza uleiului este o modalitate foarte eficientă de a detecta potențiale probleme ale utilajului tău.

Procesele de analiză a uleiului pot fi folosite cu eficiență la: motoare, punți, cutii de viteze, cutii de distribuție și sisteme hidraulice; aceleași procese funcționează și pentru lichidul de răcire și combustibil. Prin astfel de diagnoză, poți planifica efectuarea unor lucrări de reparații mici, în loc să riști să faci o reparație mai mare, neplanificată, la o dată ulterioară.

Mostre

Probele necesare sunt prelevate și trimise unui laborator special al Volvo.

Analiza

Specialiștii noștri analizează mostrele și colectează o mulțime de informații din care pot trage concluzii despre starea utilajului tău.

Diagnostic

Se oferă imediat un diagnostic detaliat. Primești recomandări de acțiune, împreună cu diagnosticul.

Identifică persoana de contact

Selectează regiunea dorită