Skip to main content
Căutați

Dorești să închiriezi un utilaj?

Crește productivitatea proiectului tău cu închirieri pe termen lung.

Transmite cererea de închiriereTermeni și condiții pentru închiriere

Timp de funcționare constant

Utilajul nostru de închiriat ajunge la tine întreținut și gata de lucru. Nu trebuie să te gândești la următoarea dată pentru service și reparații.

Disponibilitate rapidă

Ai un nou proiect în curs și nu dispui de suficiente utilaje în propria flotă? Asigură-te că finalizezi proiectul promis clientului prin închirierea utilajului necesar.

O soluție rapidă

Ești în așteptarea noul tău utilaj și ai lucrări de executat? Folosește utilaje închiriate ca o soluție simplă, intermediară.

  Închiriem utilaje cu o perioadă de închiriere de minim 6 luni.

  Ce tip de utilaj te interesează?

  Dorești să cumperi utilajul după perioada de închiriere?

  Trimite-ne datele tale de contact și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


  Rețeaua de închiriere

  Îți putem oferi un serviciu premium de închiriere pe termen lung, cu utilaje disponibile pentru închiriere, întreținute la cel mai înalt nivel.

  Service la 360°

  Rețeaua noastră de service, din sucursale, este completată de cei peste 20 de tehnicieni mobili, care vă stau la dispoziție pe întreg teritoriul României. Atelierele noastre mobile sunt întotdeauna dotate cu unelte cheie, piese și ulei și ajung rapid la locul utilajului.

  Mai multe despre service

  Te-ai gândit vreodată la un utilaj rulat?

  Utilajele rulate, aprobate de Volvo, sunt inspectate și testate în detaliu de către experți. Dacă este necesar, piesele și componentele sunt schimbate. Caroseria și cabina sunt în curs de revizie. Deci utilajul tău este la fel de bun ca cel nou.

  Către utilaje rulate