Skip to main content
Căutați

SISTEME DE ASISTENȚĂ

Utilajele noastre moderne și soluțiile Volvo-Assist integrate îți permit să îmbunătățești atât productivitatea flotei tale Volvo, cât și performanța întregului șantier.

Volvo Co-Pilot, tableta din cabina șoferului, devine un asistent digital pe șantier, astfel încât să poți lucra mai eficient și mai precis.

Volvo Co Pilot Übersicht
olvo-benefits-services-dig-assist-3d

DIG ASSIST

Lucrările de excavare sunt mai ușoare! Lucrări pregătitoare ale terenului în vederea efectuării terasamentelor, șanțuri, crearea pantelor sau excavarea profilelor de șanțuri multidimensionale: toate acestea sunt mai ușoare ca niciodată, datorită sistemului de control al echipamentelor Dig Assist pentru excavatoare. Dacă este necesar, la Dig Assist pot fi adăugate îmbunătățiri modulare de la Active Control, 2D și In-Field Design la 3D.

Află mai multe
Volvo Show Load Assist Tire Pressure Monitoring System

LOAD ASSIST

Optimizează-ți ciclurile de încărcare cu Load Assist! Accesează o gamă largă de aplicații inteligente și îmbunătățește-ți eficiența. Load Assist poate fi completat de cântarul electronic Volvo. Acest sistem de cântărire dinamic îți oferă informații în timp real despre încărcătura cupei și îți permite să eviți supraîncărcarea, încărcarea insuficientă și timpii de așteptare.

Află mai multe
Volvo Show Services Achieve Maximum Efficiency

COMPACT ASSIST

Compact Assist îți permite să profiți de întregul potențial de productivitate al compactoarelor de sol și asfalt. Compactarea inteligentă oferă o perspectivă în timp real asupra procesului de lucru prin cartografierea etapelor, temperaturii și a densității pentru asfaltare. Un instrument modern pentru controlul calității.

Află mai multe
Volvo Haul Assist Map

HAUL ASSIST

Haul Assist îți permite să optimizezi ciclurile de transport și încărcăturile. OBW (cântarul electronic Volvo) îți permite să încarci eficient și precis. Instinctul nu te va ajuta tot timpul atunci când vine vorba de încărcătura și transportul volumului optim de material. Ce se întâmplă dacă transporți prea puțin material? Sau prea mult? Utilajul este supraîncărcat? Sistemul de cântărire integrat îți oferă răspunsurile corecte.

Află mai multe
Volvo Show Services Material Manager

PAVE ASSIST

Pave Assist nu numai că îți economisește timp și bani, dar oferă și un instrument excelent prin care vei obține rezultate de lucru de primă clasă. Managerul de materiale furnizează calcule utile, de exemplu distanța parcursă, volumul de material utilizat, zona de lucru și emisiile de CO2. Setările pentru temperatură te ajută să obții o acoperire de înaltă calitate. Poți chiar să vezi, în orice moment, cel mai recent raport meteo.

Află mai multe
YouTube

Prin încărcarea videoclipului, acceptați politica de confidențialitate a YouTube.
Află mai multe

Încărcați video

Găsește persoana de contact

Mai mult service

Rețeaua noastră de service include trei sucursale în România, cu ateliere, depozite de piese de schimb și peste 20 de tehnicieni mobili pentru utilaje de construcții. Tehnicienii noștri foarte bine pregătiți au la bord piesele potrivite și pot efectua majoritatea lucrărilor de întreținere și reparații la fața locului, acolo unde se află utilajul.

Productivitate îmbunătățită

CareTrack, sistemul telematic Volvo, îți permite să maximizezi productivitatea în ceea ce privește consumul de combustibil și oferă rapoarte privind mersul la ralanti în exces.

Mai multe despre CareTrack

Contact direct

Reprezentanții noștri de vânzări și managerii de produs sunt încântați să îți ofere consultanță și vor găsi echipamentul potrivit pentru nevoile tale. Apasă pur și simplu pe locația dorită de pe harta României pentru a găsi persoana de contact.

YouTube

Prin încărcarea videoclipului, acceptați politica de confidențialitate a YouTube.
Află mai multe

Încărcați video

Dig Assist cu Field Design

Interfața intuitivă pentru utilizator facilitează învățarea modului de utilizare a tabletei Volvo Co-Pilot. In-Field Design facilitează stabilirea profilurilor și pantelor șanțurilor, astfel încât nu mai este necesară măsurarea manuală.