Skip to main content
Căutați

Volvo CareTrack

CareTrack oferă toate datele importante privind optimizarea parcului tău de utilaje. Îmbunătățești productivitatea prin eficientizarea consumului de combustibil, timpii morți și multe altele…

SISTEMUL TELEMATIC VOLVO PENTRU OPTIMIZAREA PRODUCTIVITĂȚII ECHIPAMENTELOR

Cunoștințe în timp real

CareTrack a fost primul pas făcut de Volvo către funcționarea digitală și monitorizarea constantă a utilajelor

Volvo CareTrack este instrumentul perfect al proprietrilor de utilaje pentru a reduce costurile cu combustibilul, a optimiza performanța și a gestiona programele de întreținere ale fiecărui utilaj în parte sau ale unei flote, pentru a maximiza disponibilitatea utilajelor de construcții Volvo.

Cu CareTrack, soluția complet integrată la distanță de la Volvo Construction Equipment, vei ști întotdeauna unde se află utilajul cu exactitate, ce face și cât de bine funcționează. Acesta este modul inteligent de a ține utilajul sub control și de a fi la curent cu tot ce are legătură cu productivitatea acestuia.

Da, sunt interesat de CareTrack

Te așteptăm să discutăm!

Discută cu noi. Suntem bucuroși să îți oferim sfaturi fără caracter obligatoriu despre oportunitățile ce privesc eficiența digitală.

    Sunt de acord în mod expres cu prelucrarea tuturor datelor furnizate, inclusiv a informațiilor cu caracter personal, și cu transmiterea acestora către societatea efectiv responsabilă, în scopul procesării cererii mele. Pot revoca acest consimțământ în orice moment, în scris la adresa [email protected].