Skip to main content
Căutați
Icon Ascendum Wh

Facem parte din ceva măreț.

Harta România fără frontiere

ASCENDUM MACHINERY S.R.L.

Ascendum este unul dintre cei mai importanți dealeri de utilaje de construcții din Romania. Dacă dorești să cumperi, închiriezi, finanțațezi sau să repari un utilaj, te afli în locul potrivit alături de noi. De ani de zile reprezentăm cu succes Volvo Construction Equipment. Gama noastră de produse este completată cu utilajele pentru terasamente K-Tec și cu atașamentele Rammer și Epiroc.

Mai multe despre noi
Ascendum Europa

ASCENDUM CENTRAL EUROPE GMBH

În Europa Centrală, 13 divizii și 6 concesionari garantează funcționarea utilajelor de construcții și a celor industriale de la Ascendum, în 7 țări din Europa Centrală. În plus, Ascendum operează prin intermediul sub-distribuitorilor locali din Slovenia și Bosnia și Herțegovina.

Austria, Hungary, the Czech Republic, Slovakia, Romania, Moldova, Croatia, Slovenia, Bosnia and Herzegovina.

Despre Ascendum Central Europe GmbH
Ascendum World

ASCENDUM LA NIVEL MONDIAL

Ascendum este reprezentată în 14 țări și are aproximativ 1.500 de angajați în întreaga lume. Acoperim peste 100 de domenii de activitate, pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri din fiecare regiune. Cu totul, vindem 30 de mărci diferite. Pe lângă utilaje de construcții, acestea includ: mașini și camioane, precum și echipamente pentru infrastructură aeroportuară, portuară și feroviară.
Portugal, Spain, USA, Turkey, Mexico, Europe.
Despre Ascendum Group

Valorile Ascendum descriu cei trei piloni principali ai culturii noastre corporatiste

Ascendum Bergkletterer Grafik

SUNTEM AMBIȚIOȘI

Suntem deschiși către inovare, avem idei, urmărim obiective mari și le punem în practică. Aici ne testăm propriile limite și încercăm abordări noi, pentru a obține rezultate din ce în ce mai bune.

Alpiniștii își testează limitele prin escaladarea vârfurilor: exact așa vedem noi provocările. Creștem cu fiecare vârf pe care îl cucerim.

Ascendum Football Team Grafik

SUNTEM ÎNCREZĂTORI

Lucrăm în echipă și împărtășim clienților noștri experiența acumulată. Avem aptitudini tehnice și disciplina necesară pentru o îmbunătățire continuă. Împreună, depășim așteptările.

La fel ca o echipă de fotbal, jucăm după o strategie comună, pentru a câștiga. Noi ne aducem know-how-ul pe teren.

Ascendum Rennfahrer Team Grafik

SUNTEM CENTRAȚI PE CLIENT

Construim relații de încredere cu clienții și facem față cu brio provocărilor pe care aceștia ni le înaintează . Suntem dedicați și punem clienții noștri pe primul loc.

La fel ca la o oprire la boxe în Formula 1, fiecare secundă contează. Doar o echipă care lucrează împreună, într-o armonie perfectă, va ajunge pe podium. Clienții noștri sunt cei care dau tonul; împreună, vă vom conduce în vârf.

O POVESTE CU SUCCES GLOBAL

 •  

  1959

  ÎNFIINȚARE Grupul Ascendum a fost înființat în anul 1959 în...
 •  

  1970

  PARTENERIAT CU VOLVO Volvo invită ASC să importe și să...
 •  

  1981

  INAUGURAREA UNEI NOI SUCURSALE ASC deschide noi oportunități în Albergaria-a-Velha,...
 •  

  1999

  PRIMA INTERNAȚIONALIZARE – SPANIA Achiziția Volmaquinaria Construction España SA (VMCE).
 •  

  2001

  ÎNCHIRIERE DE UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE Inceperea activitatii de inchiriere utilaje...
 •  

  2004

  A 2-A INTERNAȚIONALIZARE – USA Achiziționarea operațiunilor Volvo CE în...
 •  

  2009

  A 50-A ANIVERSARE A GRUPULUI ASCENDUM
 •  

  2010

  A 3-A INTERNAȚIONALIZARE – TURCIA ȘI DIVERSIFICAREA AFACERII – ECHIPAMENTE...
 •  

  2011

  REORGANIZAREA GRUPULUI ȘI CREAREA CORPORATE CENTER
 •  

  2012

  A 4-A INTERNAȚIONALIZARE – MEXIC ALĂTURI DE O NOUĂ REBRANDUIRE
...
 •  

  2013

  A 5-A INTERNAȚIONALIZARE – EUROPA CENTRALĂ ȘI DAKOTA DE NORD...
 •  

  2014

  A 55-A ANIVERSARE A GRUPULUI 1 aprilie simbolizează începutul unei...
 •  

  2015

  RECUNOAȘTERE CONTINUĂ Recunoașterea sporită a Ascendum ca partener exemplar de...
 •  

  2019

  ASCENDUM SĂRBĂTOREȘTE 60 DE ANI Ascendum sărbătorește cea de-a 60-a...

Partenerul tău în echipamente de construcții

Dacă dorești să cumperi, închiriezi, finanțezi sau să repari un utilaj, te afli în locul potrivit alături de noi. De asemenea, îți putem oferi piese de schimb și reparații pentru componente individuale. Timp de 35 de ani, în Austria, reprezentăm cu succes Volvo CE. Gama noastră de produse este completată de dispozitivele Sennebogen pentru manipularea materialelor, precum și de accesoriile motorizate industriale.

Gama extinsă

Furnizăm utilaje pentru construcții și manipularea materialelor, cum ar fi: încărcătoare frontale, excavatoare mobile, basculante articulate, basculante rigide, finisoare asfalt, compactoare, echipamente pentru demolări la înălțime mare și stivuitoare telescopice. Pe lângă echipamente noi, furnizăm, de asemenea, și echipamente rulate și echipamente in regim de închiriere. Cu serviciul nostru complet, vei găsi la noi echipamentul potrivit pentru proiectul tău.

Rețea de servicii cuprinzătoare

Beneficiază de serviciile noastre și de îndrumările echipei noastre de experți Ascendum – îți putem oferi totul dintr-o singură sursă. Rețeaua noastră de service este asigurată prin intermediul a trei sucursale și a peste 22 de ateliere de service mobile cu tehnicieni pentru echipamente de construcții, pregătiți profesional, pe întreg teritoriul României. Oriunde s-ar afla echipamentul tău: suntem acolo pentru tine!

SE POATE SĂ FII INTERESAT DE

Mai mult service

Rețeaua noastră de service include trei sucursale în România, cu ateliere, depozite de piese de schimb și peste 20 de tehnicieni mobili pentru utilaje de construcții. Tehnicienii noștri foarte bine pregătiți au la bord piesele potrivite și pot efectua majoritatea lucrărilor de întreținere și reparații la fața locului, acolo unde se află utilajul.

Ascendum în România

Ascendum este unul dintre cei mai importanți dealeri de utilaje de construcții din România. Dacă dorești să cumperi, închiriezi, să finanțezi, să repari sau întreținere echipamente, ești în locul potrivit la noi. Reprezentăm cu succes Volvo Construction Equipment din 2007.

Mai multe despre noi

Muncă la Ascendum

Ți-am deschis apetitul? Pentru a te alătura echipei „A-Team”, trimite-ne candidatura și CV-ul tău convingător.

Consultă zona noastră de cariere pentru posturile vacante actuale.

Locuri de muncă vacante