Skip to main content
Căutați

Ascendum România

Suntem deschiși la inovație, avem idei, ne propunem obiective ambițioase și le punem în practică.

ISTORIC

Din 2007 până în 2013, am devenit pentru prima dată parte a unui grup internațional, sub denumirea „Volvo Construction Equipment”. Începând cu 2013, am devenit Ascendum, bazându-ne pe o rețea puternică, multinațională. Treptat, au fost deschise mai multe sucursale în România, astfel încât rețeaua noastră cuprinde acum 3 sucursale și 50 de angajați.

Istoria noastră

OAMENI

Ascendum este susținută de o echipă formată din 50 de persoane. Fiecare membru din echipă are o contribuție vitală la succesul companiei. Ca o companie tradițională, punem mare accent pe sfatul personal și pe relațiile strânse cu clienții. Nimeni nu este doar un număr aici; cu toții suntem Ascendum. Pentru a vă oferi o perspectivă asupra responsabilităților, dorim să îți prezentăm managerii noștri seniori și de divizie.

Manageri seniori

VALORI

Cultura noastră corporativă include trei valori de bază: ambiție, încredere și orientare către client. Pe drumul spre atingerea obiectivelor noastre, ne depășim în mod conștient limitele, pentru a obține rezultate și mai bune. Lucrăm în echipă și ne împărtășim cunoștințele. Ne concentrăm pe cerințele și provocările clienților noștri, deoarece clientul este pe primul loc în cadrul companiei Ascendum.

Valorile noastre

 NOUTĂȚI DIN COMPANIE

POVESTEA NOASTRĂ DE SUCCES

 •  

  2007

  VOLVO CE ÎN EUROPA CENTRALĂ În 2007, organizația noastră a...
 •  

  2013

  EXPANSIUNEA ASCENDUM LA NIVEL INTERNAȚIONAL – EUROPA CENTRALĂ Achiziționarea operațiunilor...
 •  

  2019

  ASCENDUM SĂRBĂTOREȘTE 60 DE ANI Ascendum sărbătorește cea de-a 60-a...
 •  

  2019

  NOUL SEDIU ASCENDUM ROMÂNIA Odată cu creșterea și dezvoltarea companiei,...
 •  

  2019

  NOUL ATELIER ȘI DEPOZIT Din anul 2019, compania și-a mărit...

Experiența, rețeaua, calitatea și serviciile noastre sunt ceea ce ne diferențiază.

50 de salariați

Echipa noastră de top de la Ascendum Machinery SRL este formată din 50 de persoane. Dorești să te alături echipei?

Consultă joburile vacante

3 sucursale

În România, Ascendum deține 3 sucursale cu ateliere de lucru. Sediul nostru se află în apropiere de București. În plus, sucursale sunt prezente și în Recaș și Brașov.

22 de ateliere mobile

Rețeaua noastră de service este completată în mod special de cei 22 de tehnicieni de service pentru utilaje grele, care sunt disponibili pentru tine pe întreg teritoriul României. Atelierele noastre mobile sunt dotate întotdeauna cu uneltele și piesele cheie.