Skip to main content
Căutați
Ascendum A Logo în albastru

Mai bine, mai repede, mai ușor:

descoperiți încărcătoarele pe roți, Volvo L30 și L35, mereu mai bune

Noua generație de încărcătoare compacte pe roți L30 și L35 de la Volvo Construction Equipment soseste acum pe piață cu un set de imbunățățiri funcționale care oferă operatorului o experiență de lucru remarcabilă.

Aceste utilaje de 5,7-6,4 tone, destinate operării în domeniul construcțiilor urbane, al municipalităților, al amenajărilor peisagistice, al agriculturii, al deșeurilor și al reciclării, vin cu un sistem de navigare mai intuitiv și sunt mult mai usor de manevrat.

Datorită acestor imbunătățiri de ultima oră, cei care optează pentru un încărcător pe roți cu o capacitate a cupei de 1,0-1,2 m³ (sau o sarcină utilă a furcii de 2,4-2,6 tone) pot obține cicluri de lucru rapide cu o uzură mai mică. Totodată, vă puteti bucura in continuare de avantajele oferite de aceste incărcătoare, cum ar fi manevrabilitatea lor, forța de tracțiune și performanțele de neegalat oferite de braț si cupă.

Funcționare îmbunătățită

În ciuda faptului că se bucură deja de o prezență remarcabilă în industrie, aceste încărcătoare compacte pe roți au acum o vizibilitate și mai mare în față și în lateral, datorită unui tablou de bord mai suplu. Operatorii vor beneficia, de asemenea, de o navigare mult mai intuitivă, prin intermediul unui afișaj mai mare de 5″, controlat cu ajutorul unei rotițe, precum și a unui joystick multifuncțional mai ergonomic – deja prezent pe modelele L20 Electric și L25 Electric.

Exclusiv pentru această clasă de dimensiuni este prevăzut un set de noi opțiuni concepute pentru a ușura operarea utilajului. Acesta include un sistem avansat de ridicare a brațului și un nivelator cu cupă, cu perimetre care constau din:

  • un sistem automat de ridicare și înclinare, în care brațul și atașamentul se deplasează automat în pozițiile pre-programate prin apăsarea butonului de activare de pe joystick
  • un limitator de ridicare și înclinare pentru a împiedica brațul și atașamentul să depășească o înălțime/ adâncime prestabilită și pentru a evita lovirea obstacolelor.

Acest lucru nu numai că ajută operatorii experimentați să asigure mișcări repetitive precise cu mai puțină epuizare, dar ajută și operatorii mai puțin experimentați să efectueze cicluri de încărcare mai rapide. O nouă opțiune de limitare a vitezei de ridicare și înclinare este menită să ajute atunci când se lucrează cu sarcini/atașamente grele, deoarece asigură un control precis și delicat prin reducerea vitezei de mișcare. Setările individuale sunt disponibile pentru braț în sus, braț în jos, înclinare în interior și în exterior.

Încărcăturile grele devin, de asemenea, o sarcină ușoară datorită cinematicii optimizate. Cu o capacitate mai mare de încărcare a cupei, generația H L30 și L35 cu articulație în Z poate transporta cu până la 200 kg mai mult pe m³ în comparație cu L30G și L35G. În timp ce operatorii vor continua să aprecieze confortul oferit de cabina performantă – datorită coloanei de direcție, scaunului și cotierei drepte reglabile – vor observa, de asemenea, o îmbunătățire evidentă în ceea ce privește accesul facil, datorită repoziționării calelor roților la distanță față de trepte.

Mișcări mai rapide

O supapă principală de control electro-hidraulică specifică îmbunătățește distribuirea fluxului între sistemele hidraulice. Brațul și atașamentul hidraulic pot fi acționate simultan, fără a compromite mișcarea de operare.

De asemenea, cunoscută fanilor generației anterioare de încărcătoare compacte pe roți, se remarcă funcționalitatea simultană pentru direcție și ridicare la viteză, datorită pompelor hidraulice independente.

Mereu cu un pas înainte

Pe lângă numeroasele modernizări, încărcătoarele continuă să ofere aceleași performanțe, viteză și versatilitate remarcabile. Acest lucru se datorează în mare parte forțelor remarcabile de tracțiune transmise spre jante și de rupere/ ridicare la care clienții se pot aștepta de la utilajele de dimensiuni mai mari. Tracțiunea ridicată rezultă din combinarea articulației oscilante articulate și dispozitivele de blocare 100% a diferențialului pe ambele punți, în timp ce forța de rupere sporită se datorează articulației robuste.

Cea mai bună gardă la sol din clasa sa pentru trecerea peste obstacolele înalte este în continuare asigurată prin intermediul designului exclusiv al punților cu portal. Iar suportul de atașament asigură în continuare schimbarea rapidă între o gamă largă de atașamente uzuale și hidraulice.

Pe lângă furnizarea unor performanțe de top, utilajele continuă să asigure un timp de funcționare excepțional. Două avantaje adiționale față de ultima serie constau în accesul la punctele de service de la nivelul solului – inclusiv filtrele de combustibil, ulei, aer și hidraulice, bateria, radiatorul, joja de ulei și indicatoarele de nivel al uleiului hidraulic – și intervalele extinse între operațiunile de service. Acest lucru înseamnă mai mult timp alocat activității și mai puțin timp pentru întreținere.

Prin adăugarea sistemului de conectivitate la aceste încărcătoare pe roți actualizate, clienții pot accesa, de asemenea, o gamă de servicii și soluții digitale care să îi ajute să reducă timpii de repaus neplanificați și să sporească rentabilitatea. În concluzie, generația H L30 și L35 a impus standardul pentru încărcătoarele pe roți compacte din această clasă de dimensiuni, oferind performanțe remarcabile cu un cost total de utilizare redus.

Informații suplimentare:

Specificații principale L30H

Motor Volvo D3.3H
Putere motor 55,4 kW
Capacitate cupă 1 m³
Sarcină de basculare (ISO/DIS 14397-1) 4.700 kg
. . . la viraj complet 40 Úhel
Forță de desprindere 60 kN
Capacitate hidraulică de ridicare, max. 64.5kN
Sarcină utilă furcă 80% 2.400 kg
Greutate de funcționare 5.750 kg
Viteza maximă de deplasare – Standard 20 km/h
Viteza maximă de deplasare – Mare 30 km/h

Specificații principale L30H

Motor Volvo D3.3H
Putere motor 55,4 kW
Capacitate cupă 1,2 m³
Sarcină de basculare (ISO/DIS 14397-1) 4.350 kg
. . . la viraj complet 40 Unghi
Forță de desprindere 62 kN
Capacitate hidraulică de ridicare, max. 61 kN
Sarcină utilă furcă 80% 2.600 kg
Greutate de funcționare 6.150 kg
Viteza maximă de deplasare – Standard 20 km/h
Viteza maximă de deplasare – Mare 30 km/h

CONTACT DE PRESĂ

ANNE BAST
Șef de brand, marketing și comunicare
Volvo Construction Equipment

Vă mulțumesc: Volvo Construction Equipment
(Publicație gratuită – copie necesară)