Skip to main content
Căutați
Ascendum A Logo în albastru

Noul nostru CST Director

Îmbunătățim experiența ta cu echipamentele Volvo

Stimați clienți,

Suntem încântați să vă anunțăm că avem un nou CST Director la Ascendum România! Vă rugăm să ni vă alăturați în a-l saluta pe Alexandru Drozan, care va superviza departamentul nostru de CST și va asigura că vom continua să oferim servicii și suport excepționale pentru nevoile dumneavoastră în ceea ce privește utilajele grele Volvo.

În calitate de noul nostru CST Director, Alexandru Drozan va fi responsabil pentru supervizarea echipei noastre de profesioniști din domeniul aftersales și pentru asigurarea faptului că clienții noștri beneficiază de cel mai înalt nivel de servicii și suport pe tot parcursul experienței lor de proprietari de utilaje grele. Va lucra îndeaproape cu echipele noastre tehnice și de vânzări pentru a identifica oportunități de îmbunătățire și pentru a dezvolta noi strategii care ne vor ajuta să satisfacem mai bine nevoile dumneavoastră.

Vă încurajăm să luați legătura direct cu Alexandru Drozan dacă aveți întrebări sau preocupări legate de serviciile noastre aftersales. El poate fi contactat la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon +40 730 712 837.

Vă mulțumim pentru sprijin și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dumneavoastră sub conducerea noului nostru CST Director.

Toate cele bune,
Echipa Ascendum România