Skip to main content
Căutați
Ascendum A Logo în albastru

Volvo CE dezvăluie o nouă linie ambițioasă de produse în cadrul evenimentului expozițional „Volvo Days 2024”

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) își demonstrează ambiția de a fi lider în domeniul sustenabilității și productivității, prezentând atat lansări de avangardă cât și o nouă abordare bazată pe soluții durabile pentru clientii săi.

  • lansarea unei game de excavatoare modernizate, echipate cu tehnologie avansată, cu ajutorul căreia se pot obține performanțe deosebite.
  • extinderea gamei de utilaje electrice Volvo CE, gamă ce include primul său excavator electric pe roți, prezentậnd-o alături de cea mai vastă serie de soluții de încărcare de până acum.
  • introducerea de noi aplicații inteligente într-o abordare bazată pe soluții, pentru simplificarea proceselor și creșterea potențialului de operare.

Evenimentul „Volvo Days” se desfășoară în Eskilstuna, Suedia, și reprezintă prima expoziție de anvergură, de la anunțul făcut de companie în august anul trecut, când a comunicat faptul că această locație va deveni noul său sediu central. In cadrul acestui eveniment emblematic, clienții pot vedea în detaliu cele mai recente lansări și inovații ale Volvo CE, atât în ceea ce privește soluțiile electrice, cât și cele convenționale, precum și gama sa de instrumente digitale, și pot face cunoștință cu cei care le realizează.

Iată ce declară Melker Jernberg, președintele Volvo CE: „În această perioadă de schimbări rapide, comunitatea globală are nevoie ca industria construcțiilor să accelereze și să facă față provocărilor unei societății moderne, cu soluții mai sigure, mai inteligente și mai durabile. De aceea, noi, cei de la Volvo CE, ne asumăm rolul de lider în conducerea acestei transformări, investind și stabilind parteneriate de-a lungul întregului lanț valoric, pentru a împinge limitele în direcția cea bună. La Volvo Days, prezentăm cel mai ambițios răspuns al nostru de până acum la aceste provocări, lucrând împreună cu clienții pentru a face ca industria noastră să avanseze.”

Una dintre cele mai semnificative schimbări din cadrul Zilelor Volvo din acest an este trecerea de la produsele și serviciile izolate la soluții complete, adaptate la nevoile clienților, indiferent unde se află aceștia pe drumul către ținta lor de reducere a emisiilor de dioxid de carbon, astfel încât să poată face față noilor provocări și oportunități cu sprijinul de care au nevoie. Un alt aspect nou se referă la segmentele de construcții, permițându-le clienților să vadă cum pot fi structrate soluțiile Volvo în mod holistic, pentru a oferi cea mai înaltă performanță posibilă în aplicațiile lor specifice, de la construcții și utilități la cariere și agregate.

O nouă generație de produse de clasă mondială

În pas cu abordarea tehnologică multiplă a Volvo CE pentru a răspunde nevoilor variate ale clienților, compania prezintă o nouă generație de excavatoare inovatoare, Volvo EC500, EC400 și EC230. Gama, care include, de asemenea, modelele EC210 și ECR145, a fost echipată cu o tehnologie inteligentă într-un nou sistem electro-hidraulic și o interfață om-mașină (HMI) îmbunătățită. Aceasta a fost proiectată pentru a crește atât eficiența combustibilului cât și productivitatea, siguranța și costul total de utilizare.

De asemenea, printre exponatele de la Volvo Days se numără și o prezentare în exclusivitate a noului A40, care va fi lansat în cursul anului, bazat pe moștenirea bogată a Volvo CE ca pionier în industria transportoarelor articulate, precum și lansarea transportoarelor rigide R60 și R70, care reprezintă o extindere a opțiunilor de transport pentru clienți.

La fel ca și alte utilaje Volvo CE convenționale, noile achiziții din portofoliu pot fi alimentate cu HVO100 (ulei vegetal hidrogenat), care reduce semnificativ emisiile de carbon în comparație cu motorina tradițională.

Joakim Arndorw, directorul departamentului de vânzări internaționale, a declarat: „Aceste noi game, alături de soluțiile noastre electrice, demonstrează că Volvo CE este pregătit pentru a răspunde diferitelor nevoi ale clienților noștri atât pe piețele reglementate, cât și pe cele mai puțin reglementate, valorificând puterea noastră de a implementa inovații semnificative în toate produsele pe care le oferim, pe măsură ce ne apropiem de realizarea ambiției noastre de a avea emisii zero de gaze cu efect de seră până în 2040.”

Continuăm să deschidem noi drumuri prin soluții de alimentare sustenabile

Pe lângă o modernizare a produselor sale convenționale, Volvo CE își respectă din nou promisiunea de a conduce tranziția industriei către o industrie fără combustibili fosili, cu mai multe lansări de produse electrice interesante în segmentul de dimensiuni medii.

Alături de soluțiile electrice deja lansate, cum ar fi excavatorul electric EC230 de 23 de tone și EW240 Electric MH conectat prin cablu, compania prezintă o serie de noi echipamente electrice cu baterii. Printre acestea se numără EWR150 Electric, primul excavator electric pe roți de la Volvo, și încărcătoarele pe roți L90 Electric și L120 Electric, programate să fie introduse treptat începând cu sfârșitul anului 2024 în volume limitate pe anumite piețe.

Acestea sunt completate cu cea mai largă gamă de soluții de încărcare de până acum, odată cu lansarea unității mobile de alimentare PU40 , pentru echipamente compacte, disponibilă pe anumite piețe și o extensie binevenită unității mobile de alimentare deja disponibile PU500. O altă dovadă a dedicării Volvo CE pentru asigurarea unui ecosistem electric fiabil este noua aplicație digitală My Equipment, pentru a ajuta clienții să gestioneze mai eficient procesul de încărcare.

Carl Slotte, directorul departamentului de vânzări pentru Europa, a declarat: „Volvo Days demonstrează cât de departe am ajuns în călătoria noastră în domeniul electromobilității, de la prima noastră lansare comercială din 2019 până la gama largă de utilaje electrice și soluții de încărcare pe care o prezentăm astăzi, amplificată de gama noastră de instrumente digitale inteligente. Pașii pe care îi facem în ceea ce privește electrificarea utilajelor din segmentele medii și grele deschid calea pentru ca mai mulți clienți să poată elimina emisiile de carbon în operațiunile lor și să profite de noi oportunități de afaceri pe măsură ce societățile din întreaga lume trec la un viitor cu emisii reduse de carbon.”

Colaborări pentru a stimula succesul clienților

Evenimentul evidențiază, de asemenea, puterea Grupului Volvo, cu o serie de colaborări, toate acestea fiind concepute pentru a accelera inovația și a contribui la transformarea industriei. De exemplu, Serviciul Financiar Volvo este prezent pentru a ilustra modul în care își personalizează ofertele financiare pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților săi, în timp ce Volvo Trucks se alătură pentru a-și demonstra portofoliul impresionant de produse electrice.

Presscontact

Anne Bast
Head of Brand, Marketing & Communication

Proof: Volvo Construction Equipment
(Publication free of charge – proof requested)