Skip to main content
Căutați
favicon

Volvo EC350E

Noul tip de excavator extinde gama utilajelor de dimensiuni medii Volvo CE, oferind versatilitate, eficiență și productivitate remarcabile spre a asigura alegerea ideală pentru uz general.

Volvo EC350E Raupenbagger

Noul EC350E de la Volvo Construction Equipment (Volvo CE) a fost proiectat pentru a acoperi perfect profilul de performanță al excavatoarelor existente EC300E și EC380E ale companiei. Excavatorul de 35 de tone este alegerea potrivită pentru lucrări generale de construcții. Cu o înălțime totală de mai puțin de patru metri atunci când este încărcat pe o remorcă, poate fi transportat fără a fi demontat, astfel eliminând complicațiile în cazul deplasărilor.

34.690 - 40.600 kg

Greutatea operațională și capacitatea de ridicare, de-a lungul trenului de rulare 13.470 kg

220 kW

Motor nivel 5 cu 1.600 r/min

0,87 - 2,33 m³

Capacitate cupă

Pe lângă faptul că este dimensionat optim, acest utilaj versatil poate fi adaptat pentru a se potrivi unei game largi de lucrări în cel mai scurt timp. Operatorii pot selecta mai multe funcții, ținînd cont de sarcina la îndemână și de preferințele acestora. Aceasta include brațul/swing and boom/travel priority, enabling one function to take the lead over another. The boom-down speed can also be adjusted, giving added control for tasks that require extra precision. A range of matched Volvo Attachments enable the job to get done with optimum productivity, efficiency and performance.

Eficient și confortabil
Zilele lungi în cabină sunt mai puțin stresante datorită tehnologiei de reducere a vibrației brațului, astfel diminuând șocurile utilajului. Opțiunea Comfort Drive Control ajută la reducerea oboselii, permițând operatorilor să dirijeze utilajul folosind rolele joystick-ului în loc de pedale. Există, de asemenea, setări personalizabile care includ o funcționalitate „apăsare lungă” pe joystick, permițând operatorilor să seteze o funcție suplimentară de comandă rapidă.

Operatorii sunt asistați în continuare în sarcinile lor de aplicațiile opționale Dig Assist – alimentate de 10in. Volvo Co-Pilot. Acestea includ pachete software 2D, In-Field Design, 3D și On-Board Weighing (cântărire la bord).

Volvo Active Control

Nu trebuie să uităm de Volvo Active Control care automatizează mișcările brațului și ale cupei, făcând săpăturile de două ori mai rapide. Cu Volvo Active Control, operatorii pot seta, de asemenea, limita de apropiere, de înălțime și adâncime. Acest lucru ajută la evitarea contactului cu obstacolele laterale, obstacolele aeriene, cum ar fi liniile electrice, și pericolele subterane, cum ar fi conductele și cablurile.

Siguranța pe primul loc

Siguranța este sporită de trepte anti-alunecare prinse în șuruburi, balustrade de înaltă vizibilitate, precum și de cabina Volvo Care Cab ergonomică, cu zgomot redus și vibrații reduse. Pentru a accesa structura superioară, operatorii pot fi încrezători datorită accesului în 3 puncte pe partea dreaptă. Vizibilitatea se află în centrul siguranței: capota joasă a utilajului contribuie la cea mai bună vizibilitate din clasă pentru vizibilitatea laterală și în spatele utilajului de pe scaunul operatorului. Vizibilitatea este sporită și mai mult datorită camerelor din spate și laterale, împreună cu opțiunea Volvo Smart View.

YouTube

Prin încărcarea videoclipului, acceptați politica de confidențialitate a YouTube.
Află mai multe

Încărcați video

Costuri reduse de operare și întreținere

EC350E oferă o eficiență a consumului de combustibil de top, datorită unei combinații de caracteristici ce include modul clasic ECO, modul de lucru selectabil și electrohidraulică inteligentă. Motorul D8M Volvo are o putere nominală de 1.600 rpm, oferind în același timp un cuplu impresionant de mare la turații mici și este echipat cu ralanti și oprire automată pentru a ajuta la reducerea consumului inutil de combustibil.

Cu tehnologia de auto-regenerare, utilajul nu trebuie oprit pentru a curăța filtrul de particule diesel. În plus, turbo-încărcătoarele neobosite (și fierbinți) sunt răcite cu grijă, datorită unei caracteristici opționale de oprire întârziată a motorului, care ajută la evitarea supraîncălzirii și crește fiabilitatea utilajului. De asemenea, la creșterea fiabilității utilajului contribuie și sistemul electro-hidraulic, care necesită mai puține furtunuri decât este normal, astfel reducând nevoia de cuplaje și minimizând cerințele de întreținere. Timpul și costurile de întreținere sunt reduse și mai mult, datorită intervalelor de schimbare a uleiului de motor și a filtrelor de 1.000 de ore, precum și accesului de la nivelul solului la filtrele grupate. Iar când ureea trebuie completată, noua protecție împotriva stropirii face umplerea mai rapidă și mai ușoară, reducând riscul de scurgere și coroziune ulterioară.

Muncește mai mult și pentru mai mult timp

Portofoliul de servicii Uptime Services al Volvo CE este cheia pentru asigurarea performanței utilajului pe termen lung. Analiza uleiului, inspecția de îngrijire și inspecțiile trenului de rulare ajută la menținerea utilajelor în stare optimă, în timp ce rapoartele ușor de citit – acționate de sistemul telematic CareTrack – îi ajută pe proprietari să urmărească productivitatea, eficiența consumului de combustibil și starea utilajului. Pentru și mai puține complicații, Volvo Uptime Centers monitorizează utilajul și informează clienții, dacă este necesar. Acest serviciu se numește Volvo Active Care. Combinând versatilitatea și eficiența cu ușurința în operare și întreținerea simplă, EC350E este proiectat pentru a ajuta clienții să obțină profitabilitate maximă a proiectelor lor de construcții. Acest serviciu se numește Volvo Active Care.

Datorită combinației dintre versatilitate și eficiență, Volvo EC350E crește profitabilitatea proiectelor de construcții.

Apasă contact

Sandra Jansen
Manager de marketing și comunicații Volvo

[email protected]
T: +49 89 800 74 – 460

Credit: Volvo Construction Equipment Germany GmbH.
85737 Ismaning
(Publicare gratuită – drept de copiere solicitat)